Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Miniştrii din statele UE, reuniune de urgenţă după atacul de la Bruxelles

La cererea oficială a Belgiei, ţară extrem de afectată de atentatele de marţi, miniştrii din statele Uniunii Europene se vor reuni în regim de urgenţă.

 

atac la bruxelles (2)

Anunţul a fost făcut de Ard van der Steur, ministrul olandez al Justiţiei. Olanda deţine în acest moment preşedinţia Uniunii Europene şi va găzdui reuniunea miniştrilor UE, eveniment care ar urma să aibă loc cel mai probabil joi dimineaţa.

Solicitarea Belgiei are la bază atacul de marţi dimineaţa, când mai multe bombe au explodat pe Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, dar şi la o staţie de metrou din acelaşi oraş.

Peste 30 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 230 au fost rănite, în urma atacului care a zguduit o ţară întreagă şi nu numai. Membrii Statului Islamic au revendicat atacurile de marţi, de la Bruxelles, atacuri care sunt văzute drept o răzbunare pentru capturarea lui Salah Abdeslam.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv