Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Orban participă la ceremoniile din Polonia la 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz – Birkenau

Premierul Ludovic Orban participă, luni, la ceremoniile din Polonia la 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist de concentrare și exterminare Auschwitz – Birkenau, organizată de autoritățile polone în 27 ianuarie, cu prilejul Zilei internaționale de comemorare a victimelor Holocaustului.

Potrivit Biroului de presă al Guvernului, prim-ministrul va participa la ceremonia oficială care va avea loc în faţa fostului lagăr de concentrare Auschwitz II – Poarta Morţii. Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, reprezentantul “The Pillars of Remembrance”, Ronald S. Lauder, şi directorul Muzeului de Stat Auschwitz-Birkenau, dr. Piotr M. A. Cywinski, vor susţine alocuţiuni iar apoi va avea loc ceremonia rugăciunilor ecumenice.

Ulterior, Ludovic Orban va participa la marşul comemorativ, depunerea de candele şi la tributul adus victimelor fascismului la Monumentul Internaţional de la Birkenau. 

18 Shares