Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: ÎCCJ va contesta la CCR Legea de eliminare a pensiilor speciale / Președintele Instanței supreme a convocat Secțiile Unite / POLITICĂ: Guvernul își angajează răspunderea pe Legea alegerii primarilor în 2 tururi / Proiectul a fost modificat pe ultima sută de metri / S-a redus la 2 luni perioada pentru flotanții care pot vota /

Breaking News:
 

Pașaport și viză pentru europenii care intră în Marea Britanie

Europenii care doresc să intre în Marea Britanie vor avea nevoie de pașaport și de viză, după ieșirea acestei țări din UE, programată pentru 31 ianuarie 2020, după două amânări.
 
 
Premierul Boris Johnson a anunţat, luni, un plan care prevede introducerea unei vize electronice, online, după modelul celei americane.
 
Astfel, cei interesați vor trebui să solicite o autorizație online, cu cel puțin trei zile înainte de călătorie, potrivit Rador.
 
Totodată, va fi nevoie de pașaport, deoarece cărțile de identitate nu vor mai fi valabile.
 

Autoritățile britanice vor putea refuza intrarea în ţară persoanelor care au antecedente penale.

 
Toate sosirile și plecările turiștilor vor fi monitorizate, pentru a se evita ca vizitatorii să rămână peste cele trei luni permise (cei care vor să stea mai mult timp vor avea nevoie de viza de lucru).
 
Toate aceste măsuri vor intra în vigoare în cazul în care conservatorii vor câștiga alegerile de săptămâna viitoare: în acest caz, Brexit va avea loc pe 31 ianuarie, iar guvernul își va pune în aplicare planul. În cazul înfrângerii lui Johnson, toate aceste măsuri vor reveni în discuție, dar este clar că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va atrage după sine pașapoarte și viză pentru cei care doresc să intre în această țară.
 
0 Shares