Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Pașaport și viză pentru europenii care intră în Marea Britanie

Europenii care doresc să intre în Marea Britanie vor avea nevoie de pașaport și de viză, după ieșirea acestei țări din UE, programată pentru 31 ianuarie 2020, după două amânări.
 
 
Premierul Boris Johnson a anunţat, luni, un plan care prevede introducerea unei vize electronice, online, după modelul celei americane.
 
Astfel, cei interesați vor trebui să solicite o autorizație online, cu cel puțin trei zile înainte de călătorie, potrivit Rador.
 
Totodată, va fi nevoie de pașaport, deoarece cărțile de identitate nu vor mai fi valabile.
 

Autoritățile britanice vor putea refuza intrarea în ţară persoanelor care au antecedente penale.

 
Toate sosirile și plecările turiștilor vor fi monitorizate, pentru a se evita ca vizitatorii să rămână peste cele trei luni permise (cei care vor să stea mai mult timp vor avea nevoie de viza de lucru).
 
Toate aceste măsuri vor intra în vigoare în cazul în care conservatorii vor câștiga alegerile de săptămâna viitoare: în acest caz, Brexit va avea loc pe 31 ianuarie, iar guvernul își va pune în aplicare planul. În cazul înfrângerii lui Johnson, toate aceste măsuri vor reveni în discuție, dar este clar că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va atrage după sine pașapoarte și viză pentru cei care doresc să intre în această țară.
 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv