Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Orban îi ia apărarea lui Iohannis pentru numirea procurorilor șefi Scutea și Hosu / ”Și Kovesi a avut aviz negativ de la CSM” / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 
USR PLUS și-a plasat un om într-o funcție importantă în Parlamentul European

PE: Ghinea (USR), ales vicepreședinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regională

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea – fost ministru al Fondurilor Europene, timp de 6 luni, în Guvernul Cioloș – a fost ales, marți, vicepreședinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI) din Parlamentul European (PE).

Potrivit unui comunicat al Uniunii Salvați România, Ghinea “a explicat încă din campania electorală că își dorește o poziție importantă în această comisie, în condițiile din care poate ajuta la negocierile din viitorul exercițiu bugetar al UE astfel încât tara noastră să beneficieze de mai mulți bani nerambursabili pentru dezvoltare”.

“Fondurile europene reprezintă șansa reală de a dezvolta România. Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite. Să urmărim mai atent impactul real, până în ultimul cătun, nu doar să plimbăm hârtii prin birocrație. Voi lucra în comisia REGI la cele mai importante regulamente ale fondurilor europene pentru următorii 7 ani”, a declarat Ghinea.

118 Shares