Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 

Premierul Bulgariei, atac dur asupra României: “I-am depăşit la toate capitolele”

Deşi raportul MCV a relevat faptul că situaţia României este una peste cea a Bulgariei, premierul bulgar Boiko Borisov este convins că lucrurile stau, de fapt, invers.

LEADERS-Boyko-Borisov-Prime-Minister-Bulgaria

Borisov este de părere că România nu poate fi peste Bulgaria în condiţiile în care “la ei, miniştrii fură şi sunt cu greu prinşi şi închişi, iar la noi nu există politicieni condamnaţi pentru corupţie, deci nu există politicieni corupţi. Şi, atunci, cum poate fi România peste Bulgaria?”.

Mai mult, Borisov a făcut trimitere şi la faptul că Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a cerut cetăţenie moldovenească. “Preşedintele lor caută azil în Moldova. Nu am văzut niciun bulgar care să fugă în România”, a fost mesajul transmis de Borisov.

Nu în ultimul rând, premierul bulgar a amintit şi de afaceriştii români care au decis să-şi mute afacerile în Bulgaria, “considerând, probabil, că Bulgaria este mai stabilă şi mai previzibilă”.

În aceste condiţii, concluzia lui Borisov este destul de clară: “i-am depăşit pe români la toate capitolele”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv