Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Președintele Croaţiei (membră NATO) acuză SUA de criza din Ucraina: „Ne retragem până la ultimul soldat”

Președintele Croaţiei – țară membră NATO – acuză SUA de criza din Ucraina și amenință că își retrage militarii aflaţi în zona de conflict.

„În caz de escaladare, Croaţia îşi va retrage până la ultimul soldat. Noi nu avem nimic de-a face cu asta sau nu vom avea. Vă garantez eu acest lucru”, a declarat Zoran Milanovic, marți, în faţa presei de la Zagreb.

Şeful statului croat a dat vina pentru criza actuală pe preşedintele american Joe Biden şi pe ‘„ulii lui”. ”Această criză nu are nimic de-a face nici cu Ucraina şi nici cu Rusia, are de-a face cu dinamica politicii interne a lui Joe Biden şi a administraţiei sale”, a insistat el, adăugând că o soluţionare a crizei trebuie să ţină cont de interesele de securitate ale Rusiei.

„Totul se întâmplă în anticamera Moscovei, capitala Rusiei. Este nevoie să se găsească, şi se va găsi, o rezolvare care să ţină cont de interesele de securitate ale Rusiei”, a apreciat preşedintele Croaţiei, care a apreciat totodată că ”locul Ucrainei nu este în NATO”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv