Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Președintele Iranului, Hassan Rouhani, cinism în loc de decență!

Dacă nu ai știi câtă mizerie umaană virusează mintea liderilior din Iran, o țară aflată sub o dictatură religioasă, ai crede că acești șefi politici în frunte cu președintele Hassan Rouhani sunt oameni de toată isprava și sunt guvernați de o empatie normală față de oameni.

Nimic mai neadevărat: liderii Iranului sunt de un cinism crunt chiar și atunci când încearcă să pară decenți.

Hassan Rouhani

În Contextul doborârii de către armata Iranului a avionului de pasageri Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, vine acum la microfon să ne mintă în față președintele Hassan Rouhani.

Într-un discurs televizat, cum altfel, Rouhani ne anunță că Iranul îi va pedepsi pe toţi cei responsabili de catastrofa aeriană, avion plin cu oameni nevinovați doborât dintr-o “eroare de neiertat” de o rachetă iraniană la 8 ianuarie în apropiere de Teheran, potrivit Reuters şi AFP și preluat de AGERPRES.

În loc să vină cu o declarație decentă, președintele Rouhani ne bagă pe gât următoarea afirmație ipocrită:

“Pentru poporul nostru este foarte important referitor la acest accident ca oricine a comis o greşeală sau o neglijenţă la toate nivelurile să fie deferit justiţiei”.

De ce este o afirmație ipocrită? Pentru că minciuna dictatorului Rouhani încearcă să acopere ultimile manifestații de stradă în care “poporul nostru foarte importan” a arătat că dușmanul Iranului nu este SUA, ci dușamnul este înăuntrul țării și sunt ei, liderii de la Teheran.

În lipsa lui totală de decență față de cele 176 de victime, președintele  Rouhani laudă faptul că după zile de tăcere Armata a admis că a produs catastrofa.

Adicăm dacă opinia publică mondială și specialiștii externi în armament nu s-ar fi inflamat la auzul știrii că avionul a picat din cer din cauza faptului că a cedat un motor, Armata ar fi tăcut mâlc.

Reamintim că după ce au dezminţit ipoteza potrivit căreia avionul Ukraine International Airlines a fost doborât de o rachetă iraniană, forţele armate iraniene au recunoscut sâmbătă dimineaţă responsabilitatea lor în această tragedie.

Dintre cele 176 de victime ale catastrofei, cele mai multe sunt iraniene şi canadiene.

Anunţul responsabilităţii forţelor armate a provocat un şoc în Iran şi un val de indignare.

Luni, potrivit înregistrărilor video care circulau pe reţelele de socializare, iranienii au ieşit în stradă pentru a treia zi consecutiv şi, se pare, că au scandat sloganuri împotriva autorităţilor, mai transmite AGERPRES.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv