Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Putin l-a scos pe Assad din vizuină

De trei săptămâni de bombardamente a avut nevoie Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, pentru a-l scoate din vizuină pe Bashar Al Assad, preşedintele sirian.

Russia Syrian Game

La mai bine de patru ani de la începutul conflictului din Siria, Al Assad a avut prima ieşire din ţară şi unde altundeva dacă nu la Moscova. Putin şi Al Assad s-au întâlnit marţi seara şi au purtat discuţii în special vizavi de implicarea militară a Rusiei din Siria. Întâlnirea celor doi preşedinţi a fost confirmată de Dmitry Peşkov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, acesta susţinând că Al Assad a ajuns marţi seara la Moscova, în vizită de lucru. În mod “oficial”, Putin şi Assad discută despre modul în care cei doi îşi pot uni forţele pentru a lupta împotriva teroriştilor din Statul Islamic. Totuşi, creşte numărul vocilor care susţin că, de fapt, bombardamentele ruşilor din Siria sunt îndreptate împotriva celor care vor să se afle în opoziţie faţă de Assad. Cert este că, începând cu 30 septembrie, armata rusă a atacat zilnic ţinte din Siria. De altfel, zilele trecute, Vladimir Putin se lăuda că raidurile aeriene ale ruşilor au distrus, deja, zeci de locaţii ale teroriştilor şi mulţi reprezentanţi de seamă ai Statului Islamic au fost ucişi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv