Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

SĂNĂTATE: Ministrul Sănătății a descoperit diferențe de 2.000 de decese COVID între platformele oficiale, în anul 2020 / Diferența ajunge până la 500 de cazuri la acelați spital / Există diferențe și în prezent / POLITICĂ: Premierul Cîțu se află două zile la Bruxelles, pentru negocieri pe tema PNRR / „O să-i asigur pe partenerii europeni că acest Guvern va face şi reforme /

Breaking News:

R. Moldova, la fundul sacului: Bani pentru pensii şi salarii doar până în februarie

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, avertizează pensionarii şi salariaţii de la stat că “vin vremuri grele”.

lei moldova
sursă foto: democracy.md

El i-a anunţat că riscă sa nu-și mai primească banii începând cu luna februarie 2016, deoarece un simplu calcul arată că banii strânși la bugetul de stat ajung pentru achitarea plăților sociale doar până în prima lună a anului viitor, informează agenția de presă Unimedia.

Sturza a precizat că “acest scenariu trist trebuie luat în calcul de orice candidat” la fotoliul de premier, indiferent dacă acesta este de stânga sau de dreapta.

Ion Sturza trebuie să ceară până în 4 ianuarie votul de învestitură în plenul Parlamentului.  Dacă nu va primi votul de încredere, președintele republicii, Nicolae Timofti, va relua consultările cu grupurile parlamentare pentru a desemna un alt candidat.

Republica Moldova nu are guvern de la sfârșitul lunii octombrie, când a fost demis guvernul liberal-democratului Valeriu Streleț, prin moțiune de cenzură.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv