Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Rusia, ultimul avertisment acordat NATO

Rusia este total nemulţumită de modul în care NATO îşi întinde tentaculele şi este la un pas de a demara un război adevărat cu celebra structură.

putin

Iar România este prinsă fix în mijlocul vâltorii. Asta mai ales din cauza scutului antirachetă ce urmează a fi inaugurat la Deveselu până la sfârşitul acestui an. Rusia anunţă, prin vocea preşedintelui Vladimir Putin, că se simte ameninţată şi este pregătită să ofere răspunsuri pe măsura ameninţărilor.

“Rusia este îngrijorată de apropierea infrastructurii militare a NATO de graniţiele sale. Bazele antibalistice americane construite în Europa de Est pot găzdui sisteme militare ofensive. Noi nu suntem împotriva avansării democraţiei spre graniţele noastre. Dar? Baze antibalistice şi garnituri pline cu tancuri înseamnă democraţie?”, a fost mesajul transmis de Vladimir Putin.

Ţarul Putin încă suferă după destrămarea URSS, iar cam toţi cei în măsură să tragă concluzii pot spune cu mâna pe inimă că acesta este marele vis al lui Vladimir, respectiv refacerea Uniunii Sovietice. Motivul? Unul cât se poate de simplu: “destrămarea URSS a reprezentat cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului XX. În urma destrămării URSS, 25 de milioane de etnici ruşi s-au pomenit în străinătate, împotriva voinţei lor şi, cum s-ar spune, cât ai bate din palme. Voi repeta teza conform căreia poporul rus a devenit cel mai mare popor din lume care a fost despărţit. Iar aceasta este o tragedie. Destrămarea Uniunii Sovietice a dus şi la descompunerea sistemului economic şi social existent atunci, ceea ce, la rândul său, a provocat sărăcirea a milioane de oameni. Şi aceasta este o tragedie — pentru oameni concreţi, pentru familii concrete”.

Totuşi, Putin ştie că pentru a susţine o nouă URSS are nevoie de o forţă economică superioară astfel că, până să-şi pună planurile în aplicare, Putin caută resurse şi a început să-şi vâre coada, sub umbrela “democraţiei”, în situaţia incendiară din ţări precum Siria sau Iran.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv