Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Şase alpinişti, uciși de o avalanşă în Alpii italieni

Șase alpinişti au murit, sâmbătă, într-o avalanşă produsă în Alpii italieni, în regiunea Monte Nevoso, situată în apropiere de graniţa cu Austria, potrivit agențiilor de știri.

jandarmi, salvatori, zapada, munte

Avalanșa, care și a măturat 10 alpiniști, s-a produs la o altitudine de 3.358 de metri, ceea ce a făcut ca operațiunile de salvare să fie extrem de dificile.

Trei elicoptere au fost trimise în zonă, fiind alimentate cu foarte puțin combustibil pentru se mișca mai ușor.

“Operațiunile de salvare sunt încă în curs de desfășurare, bilanțul fiind încă doar parțial”, au precizat membrii echipajelor de salvare, arătând că avalanșa a rănit și alți alpiniști.

Dimineața târziu o enormă masă de zăpada a lovit brutal grupul de alpiniști, care se găseau aproape de vârful Monte Nevoso, cunoscut și sub numele de Schneebiger Nock, din Valea Aurina, situată în regiunea Alto Adige, din nord-estul Italiei.

Avertizarea pentru risc de avalanșă a fost în acest weekend în Alpii italieni de numai gradul doi pe o scară de cinci trepte.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv