Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Şeful NATO anunţă că “atacul de la Bruxelles este un atac împotriva valorilor noastre”

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, s-a declarat întristat de atacul produs, marţi, la Bruxelles şi care a lăsat în urmă zeci de morţi şi sute de răniţi.

stoltenberg

Stoltenberg consideră că “vorbim despre un atentat laş, un atentat împotriva valorilor noastre şi a societăţilor noastre deschise. Mă simt profund trist de atentatele de la Bruxelles. Numărul victimelor este tragic”.

De asemenea, şeful NATO se laudă că “terorismul nu va învinge democraţia şi nu ne va răpi libertăţile” şi anunţă că “NATO a sporit nivelul de alertă la sediul său din Bruxelles, va rămâne vigilentă şi va urmări îndeaproape situaţia”.

Stoltenberg este convins că “vinovaţii nu vor rămâne nepedepsiţi” şi anunţă că “în această zi sumbră suntem cu toţii belgieni şi alături de aliatul nostru”.

Cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 136 au fost rănite în urma unui atac terorist produs la Bruxelles şi despre care puteţi citi detalii AICI.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv