Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR Ordonanța anticipatelor / POLITICĂ: PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Soția lui Crin Antonescu, Adina Vălean, a fost acceptată comisar european, la propunerea lui Orban

Europarlamentarul Adina Vălean, soția fostului lider PNL Crin Antonescu, a fost acceptată comisar european, miercuri, de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la propunerea actualului prim-ministru, Ludovic Orban.

Atât Vălean, cât și Siegfried Mureșan – nominalizat și el – au avut miercuri interviuri cu președintele ales al CE, iar Ursula von der Leyen a decis ca Adina Vălean să preia portofoliul pentru Transporturi.

“România a transmis astăzi, 6 noiembrie, două propuneri de candidați pentru postul de comisar european. Ambii au avut interviuri cu președintele-ales și s-au descurcat bine. Președintele-ales a decis ca Adina Vălean să preia portofoliul Transporturilor. Doamna Vălean este un europarlamentar experimentat, care a fost deja președintele comisiei ENVI și este în prezent președintele comisiei ITRE. În cariera sa a acumulat experiență pe subiectele asociate portofoliului Transporturilor. A fost raportor al ,,Mecanismului pentru Interconectarea Europei’’, prin care este susținută infrastructura în domeniul transporturilor, energiei și serviciilor digitale. Prin acest proiect a lucrat la sisteme de conectare a vehiculelor și de reducere a emisiilor de dioxid de carbon”, au transmis purtătorii de cuvânt din echipa de tranziție a președintelui-ales al CE.

Adina Vălean este la al treilea mandat de eurodeputat.
279 Shares