Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Stare de urgenţă în Serbia. Peste 700 de case au fost inundate!

Ploile care au afectat întreaga Europă în ultimele zile au făcut prăpad în Serbia, unde cursul Dunării şi cel al principalelor râuri a crescut mult peste limite.

FLOODED SERBIA NEEDS OUR HELP 8

În aceste condiţii, peste 700 de case au fost deja inundate şi în jur de 170 de persoane evacuate. Autorităţile intervin cu mare dificultate, iar joi s-a instituit starea de urgenţă naţională.

A fost luată această decizie şi din cauza informaţiilor meteo care arată că ploile din Serbia se vor intensifica în perioada următoare, vecinii noştri aflându-se sub avertizare de inundaţii până marţea viitoare.

Este a doua oară în ultimii trei ani când Serbia este afectată de ploi torenţiale. În 2014, viiturile provocate de ploile însemnate cantitativ au dus la pierderea a cel puţin 50 de vieţi omeneşti şi au produs pagube materiale de peste 1,5 miliarde de euro.

 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv