Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / JUSTIȚIE: DNA a pus sechestru pe averea lui Tăriceanu în dosarul șpăgii de 800.000 de dolari / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 
Galerie foto cu soldați dormind sau odihnindu-se pe holurile Capitoliului, la o săptămână după asaltul susținătorilor lui Donald Trump...

SUA: Capitoliul continuă să fie păzit de militari ai Gărzii Naţionale

La o săptămână de la asaltul asupra Capitoliului, 15.000 de militari ai Gărzii Naționale încă păzeau clădirea, miercuri, când președintele  în exercițiu al SUA, Donald Trump, a fost pus sub acuzare, de Camera Reprezentanților, pentru „incitare la insurecție” în timpul mandatului.

Donald Trump, tras pe linie moartă pentru alegerile din 2024. Pus sub acuzare: „Incitare la insurecție”
Pentru votului dat în Camera Reprezentanţilor pentru demiterea şi punerea sub acuzare a lui Donald Trump, membrii Congresului au trecut prin filtre prevăzute cu detectoare de metale.

Membri ai Camerei Reprezentanţilor SUA merg printre soldaţi ai Gărzii Naţionale care dorm pe podelele Capitoliului SUA. Foto: Profimedia Images

Imagini cu zeci de militari ai Gărzii Naţionale întinşi pe jos sau care dorm sub tablouri şi cu armele sprijinite de pereţi au făcut turul mapamondului.

Militari ai Gărzii Naţionale se odihnesc în Capitoliul SUA. Foto: Profimedia Images

Reprezentanţii Poliţiei Capitoliului au atras atenţia asupra unor comploturi şi proteste armate de-a dreptul „macabre” care ar putea avea loc în aceste zile.

Militari ai Gărzii Naţionale, în Capitoliul SUA. Foto: Profimedia Images

Un astfel de complot ar presupune organizarea unui protest în care demonstranţi înarmaţi să înconjoare Capitoliul şi să-i execute, pur şi simplu, pe congresmenii democraţi, precum şi pe unii republicani.

Militari ai Gărzii Naţionale dorm în Capitoliul SUA. Foto: Profimedia Images
14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv