Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: 50% dintre măştile de pe piaţă sunt neconforme / Ministrul Economiei pregătește un ordin prin care comercianții să precizeze asta pe produs /

Breaking News:
 

Tătaru, contrazis de Ursula von der Leyen: Livrarea vaccinurilor anti-Covid, abia în aprilie 2021

Livrarea unor eventuale vaccinuri anti-COVID către statele membre ale Uniunii Europene ar urma să se facă abia anul viitor, în aprilie, a anunțat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, miercuri, într-o conferinţă de presă.

„Numărul mare al aprovizionărilor urmează să înceapă în aprilie. În cel mai bun scenariu, companiile ar putea livra Uniunii Europene până la 50 de milioane de vaccinuri pe lună”, a apreciat Ursula von der Leyen.

Ministrul român al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, marți, că vaccinul contractat de CE va fi primit în România în luna decembrie anul acesta.

„Avem o primă tranșă care ar trebui să vină la sfârșitul lui decembrie și să începem în ianuarie. Intenția noastră este – și în planificarea pe care o avem – ca personalul medical să fie vaccinat în acea perioadă, pentru a putea avea o linie întâi solidă”, a spus Tătaru.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv