Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmași pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 360 de cazuri noi, 4.417 în total / Numărul deceselor: 197 / 

Breaking News:
 

Tragedia aviatică din IRAN: Ayatollahul vrea ca toată lumea să “stea drepți” în fața lui!

Șefii musulmani de la Teheran au decretat: creștinii nu trebuie să aibă acces la cutiile negre!

Asasinatul în masă – uciderea a 176 de persoane nevinovate din avionul prăbușit de o rachetă – comis de “mândra și corecta” armată iraniană este acoperit de o mână de lideri cinici de la Teheran, care doresc cu orice preț să se creadă că a fost o eroare umană și nu o crimă premeditată.

Ayatollahul Khamenei

O știre de presă a înfuriat șefii musulmani de la Teheran: Iranul a luat decizia să trimită în Ucraina cutiile negre ale avionului prăbușit.

Agenția oficială a Iranului, IRNA, citată de presa internațională, a dezmințit informația: “Iranul încearcă să examineze de unul singur cutiile negre ale avionului de pasageri ucrainean pe care l-a doborât la începutul lunii ianuarie în apropiere de Teheran”.

Așadar, șefii musulmanii ai Iranului nu vor ca toți creștinii să înțeleagă cum a fost posibil ca un avion de pasageri să fie atacat tocmai de “mândra și corecta” armată iraniană.

Doar prin descifrarea cutiilor negre va putea fi demantelată vrăjeala că “s-a comis o eroare umană”, când de fapt avionul a fost atacat intenționat de armata Ayatollahul Khamenei.

Desigur, ne putem gândi că șefii statelor creștine, pentru a avea acces cât mai grabnic la cutiile negre, “au aruncat” în presă informația că Iranul ar pune la dispoziția Ucrainei cele două înregistratoare de zbor.

În acest joc cinic, practicat și de liderii creștini pe seama a 176 de oameni nevinovați, șefii musulmani ai Iranului au considerat acțiunea din presă ca o tentativa de “forțare a mânii” în acest caz dramatic.

Urmările asasinatului comis de “mândra și corecta” armată iraniană

“Încercăm să citim cutiile negre aici, în Iran. În caz contrar, opţiunile noastre sunt Ucraina şi Franţa, dar nu a fost luată deocamdată nicio decizie cu privire la trimiterea lor în altă ţară”, a declarat – pentru IRNA – Hassan Rezaifar, director însărcinat cu anchetele la Organizaţia pentru Aviaţie Civilă din Iran, ne mai spune AGERPRES.

Dar, ca să înțelegem aceste jocuri murdare pe seama unor oameni nevinovați uciși cu o armă de război, vă reamintim că același Rezaifar declarase anterior agenţiei IRNA că Iranul nu dispune de tehnologie pentru a descărca şi citi datele cutiilor negre ale avionului ucrainean, deoarece este vorba despre “un avion de pasageri de tip Boeing modern şi avansat”.

După cum se știe, atât Canada, care avea 57 de cetăţeni la bordul avionului doborât în 8 ianuarie de “mândra și corecta” armată iraniană, cât şi alte ţări au cerut Iranului o anchetă exhaustivă şi trimiterea cutiilor negre în străinătate, pentru a fi analizate.

0 Shares