Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Moțiune simplă împotriva ministrului Bode / Va fi citită luni și votată miercuri, în penul Camerei Deputaților / ANM: Revin ninsorile în toată țara, însoțite de vânt / Vine și gerul, de duminică: -15…-20 de grade Celsius /

Breaking News:

(UPDATE) Avion prăbuşit în Nepal. 23 de persoane au murit!

Un avion cu pasageri care efectua o cursă de linie în Nepal s-a prăbuşit într-o regiune montană.

Tara-Air01

UPDATE: Autorităţile din Nepal au confirmat faptul că aeronava a fost găsită, complet calcinată, în apropiere de oraşul Solighopte. Toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa. Iar dacă iniţial se spunea că 21 de persoane se aflau la bord, ulterior reprezentanţii Tara Air au ţinut să precizeze că de fapt 23 de persoane se aflau la bord şi şi-au pierdut viaţa.

 

Aeronava aparţine companiei Tara Air şi efectua o cursă internă între Pokhara şi Jomson. Avionul a dispărut de pe radare la puţin timp după decolare. Tot atunci s-a pierdut şi legătura cu membrii echipajului.

Se presupune că avionul s-a prăbuşit într-o zonă montană, iar cele 21 de persoane aflate la bord, 18 pasageri plus trei membri ai echipajului, sunt considerate dispărute.

Printre cei aflaţi la bord se aflau un chinez şi un kuweitian. Autorităţile locale au demarat acţiunile de căutare a aeronavei.

Şefii poliţiei din districtul Mustang speră totuşi să fie vorba doar despre o aterizare forţată şi existenţa unui număr cât mai mic de victime.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv