Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

UPDATE! Un nou atentat sângeros la Ankara: 35 de morți și 100 de răniți

La nici o lună de la atacul din Ankara, un alt atentat sângeros  cu o maşină-capcană a avut loc duminică seara în centrul oraşului, lângă autogara de pe bulevardul Ataturk, și a ucis 35 de persoane rănind alte 100.

explozie, atentat, turcia, bomba

UPDATE 14 martie, ora 0.50: Președintele Erdogan a declarat, într-un comunicat, că organizațiile teroriste vizează civilii după ce ele au pierdut lupta împotriva forțelor de securitate. ”Turcia a devenit o țintă din cauza instabilității regionale în ultimii ani”, a adăugat el.

UPDATE ora 23.20: Un tribunal din Ankara a ordonat interzicerea accesului la Facebook, Twitter și alte site-uri în Turcia, după postarea unor imagini de la explozie pe social media.

UPDATE ora 20.35: Guvernatorul Ankarei confirmă că explozia a fost un atentat.

UPDATE ora 20:30: Ambasada României la Ankara a intreprins de urgență demersurile legale pe langă autoritatile turce pentru a afla dacă printre victimele “incidentului” din seara de 13 martie se află și cetățeni români, dar până în acest moment nu sunt indicii cu privire la cetățenia victimelor, informează Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE).

Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

Deflagrația s-a produs în apropiere de Parkul Guven, fiind urmată de focuri de armă.

Fumul se putea vedea ridicându-se de la o distanţă de 2,5 kilometri depărtare, relatează agențiile de știri.

În urmă cu mai puţin de o lună, un atac cu maşină-capcană, comis în capitala Turciei, s-a soldat cu moartea a 29 de persoane. Atunci, militanţii kurzi au revendicat atacul.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv