Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Ursula von der Leyen (CE): „Mulţumesc, România. Un gest frumos de solidaritate europeană”

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene (CE), a transmis vineri un mesaj de mulţumire României, pentru ajutorul acordat Republicii Moldova prin intermediul Mecanismului UE de Protecţie Civilă pentru combaterea pandemiei de COVID-19.


„Mulţumesc România”, a scris Ursula von der Leyen în limba română, pe Twitter. „Un gest frumos de solidaritate europeană”, a adăugat oficialul european.

În urma solicitării primite, România a donat, vineri Republicii Moldova aproape două milioane de articole de echipament individual de protecţie, constând în 1.500.000 de măşti chirugicale, 100.000 de măşti de tip FFP3, 100.000 de costume de protecţie şi 100.000 de mănuşi chirurgicale.

Tot în februarie, Republica Moldova a primit echipamente de protecţie personală şi ventilatoare din Cehia, iar în 2020, echipamente de protecţie şi dezinfectanţi din Austria şi Polonia, aminteşte Comisia Europeană.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulţumit, de asemenea, României şi a afirmat că se bazează pe sprijinul tuturor ţărilor din UE.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv