Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

VIDEO! Asasinată în Elveția, găsită în Franța: Odiseea Mihaelei Miloiu, ucisă de un francez, a ajuns în instanță

O tânără româncă obligată să se prostitueze de un grup de proxeneți din Maramureș, ce acționa de o parte și de alta a graniței dintre Franța și Elveția, a fost găsită moartă în localitatea Frasnois – în Jura franceză, lângă graniţa cu Elveţia, în urmă cu patru ani, în 15 decembrie 2016.

Portretul 3D al Mihaelei Miloiu, realizat de ciminaliști

Mihaela Miloiu avea 18 ani când a fost ucisă în Elveția – și nu de cele 26 de înjunghieri, ci de loviturile aplicate în față de un francez de 38 de ani, care după o partidă de sex a luat decizia să o ucidă și să scape de cadavru.

Francezul era agent de securitate, lucrător de frontieră, și a desfigurat-o atât de rău pe fată pentru a nu fi identificată.

El a declarat că nu el a ucis-o pe Mihaela Miloiu, dar a recunoscut că i-a aruncat cadavrul în Pădurea Frasnois.

Besançon. Conferința de presă care anunța identificarea victimei Frasnois – Mihaela Miloiu – și arestarea unui suspect. Au fost prezenți Christian Buffat, procurorul cantonului Vaud, și Edwige Roux-Morizot, procuror al Cantonului Besançon.

Abia după un an, anchetatorii au reușit să o identifice pe fata de 18 ani,  denumită “necunoscuta din Frasnois”.

După ce mama ei a fost găsită în România, testul cu ADN a demonstrat că fata ucisă cu brutalitate de francez este Mihaela Miloiu.

AGERPRES ne anunță că un judecător de instrucţie din Besancon a emis, luni, ordinul de punere sub acuzare al francezului și consideră că are “suficiente dovezi pentru a-l trimite pe suspectul în vârstă de 32 de ani în faţa tribunalului penal, pentru omucidere intenţionată”, a precizat pentru AFP procurorul Etienne Manteaux. El prevede desfăşurarea unui proces în “cursul anului 2020”.

Investigația care a dus la destructurarea unei rețele de violenți proxeneți din Laussane (Elveția) a durat timp de doi ani, începând de la finalul lui 2016, când o prostituată româncă, Mihaela Miloiu, în vârstă de 18 ani, a fost găsită ucisă. (Text si foto 2mnews)

Agentul de securitate, tatăl unui copil, locuia în Mouthe (estul Franţei), aproape de frontiera cu Elveţia, şi lucra în apropiere de Lausanne (Elveţia). El ”spune că este nevinovat şi că nu a făcut decât să scape de cadavru”, a precizat magistratul.

ADN-ul francezului a fost găsit pe Mihaela Miloiu.

Trupul gol al fetei de 18 ani a fost descoperit de către cherestegii pe 15 decembrie 2016, în pădurea din localitatea Frasnois, în Jura franceză, lângă graniţa cu Elveţia.

Corpul Mihaelei Miloiu avea 26 de răni prin înjunghiere, dar niciuna nu a fost fatală.

Potrivit autopsiei, decesul a fost cauzat de mai multe lovituri la nivelul feţei. Cu oasele şi dinţii rupţi, victima era de nerecunoscut.

Apelul anchetatoriilor francezi si elvețieni, făcut în toată Europa, pentru a putea fi descoperită identitatea fetei găsite moarte în pădurea Frasnois

Pentru identificarea acesteia, Institutul de cercetare criminală al jandarmeriei naţionale din Franţa (IRCGN) a efectuat o reconstituire facială a tinerei, pentru a stabili portretul său robot în 3D.

Un apel la martori a fost distribuit pe scară largă în Europa

Anchetatorii elveţieni aveau în atenţie la acea vreme o reţea de proxeneţi români din Maramureș. Plasaţi sub ascultare telefonică, aceştia păreau să caute o tânără prostituată, dispărută între 29 şi 30 noiembrie 2016.

A fost făcută legătura între această dispariţie, o carte de identitate pe numele Mihaela Miloiu, găsită la Sullens (Elveţia) şi corpul descoperit.

Muncitorul forestier francez, explicând pentru Le Progres unde a gasit cadavrul Mihaelei Miloiu

La aproape un an de la moarte, “necunoscuta din Frasnois” a fost identificată datorită verificării ADN-ului ei cu cel al mamei sale, găsită în România. Era Mihaela Miloiu!

Anchetatorii au mers apoi pe fir până la agentul de securitate, care pe 30 noiembrie 2016 s-a dus la spitalul Pontarlier, nu departe de locuinţa sa, pentru a primi îngrijiri la o mână.

”El a recunoscut că a făcut sex cu victima şi a explicat că apoi ar fi ucis-o nişte indivizi”, a declarat procurorul. “Dar el nu a spus nimic, nici despre semnalmentele lor, nici despre vehiculul lor, nici despre arma folosită”, notează Manteaux, remarcând “multiplele sale versiuni”.

Citiți aici informații despre “OPERAȚIUNEA ELVEȚIA – Detalii despre rețeaua violenților proxeneți maramureșeni din Lausanne”, publicată de site-ul 2mnews

sau în franceză, unde puteți găsi și un clip VIDEO:

L’inconnue du Frasnois: deux ans après la macabre découverte, l’enquête se poursuit

În cadrul conferinței de presă, la Tribunalul Besançon (© Voix du Jura)

Le mystère de l’inconnue assassinée du Frasnois : un suspect interpellé et écroué

71 Shares