Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

Alegeri parlamentare: Primele urne de vot s-au deschis vineri seara în străinătate / Peste 740.000 de români din diaspora sunt așteptați două zile la scrutin / În țară sunt peste 18 milioane de alegători / Se votează numai duminică, între orele 7.00 – 21.00 / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită până la mijlocul lui ianuarie 2021 / Arafat: „E clar că măsurile vor continua” /

Breaking News:
 

VIDEO. Atac terorist la biserica Notre Dame din Nisa: O femeie decapitată, alți 2 morți și mai mulți răniți

Un atac catalogat de autoritățile franceze drept terorist a avut loc joi, în Nisa, la biserica Notre Dame, soldat cu trei morți și mai mulți răniți.

 

Un bărbat și două femei au murit, una dintre ele, de 70 de ani, fiind decapitată. Printre victime se numără și paznicul bisericii. 

Două dintre persoanele decedate au fost găsite în interiorul bisericii. O a treia reușise să se refugieze într-un bar din fața acesteia, însă a murit din cauza rănilor.

Autorul a fost rănit de polițiști și transportat la spital. Acesta a strigat neîncetat Allah Akbar. Parchetul antitero a preluat ancheta.

Atacul are loc într-un context tensionat pentru Franța, după decapitarea profesorului de istorie Samuel Paty și după valul de proteste pe care l-a stârnit președintele Emmanuel Macron în unele state musulmane prin angajamentul său de a lupta pentru valorile laice ale republicii și împotriva ”separatismului islamist”.

25 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv