Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

VIDEO. Lacrimi la aeroport: Australia și-a redeschis granițele după 600 de zile de restricții COVID

Lacrimi la aeroportul din Sydney, după ce țara-continent Australia și-a redeschis granițele după 600 de zile de restricții COVID, instituite pe 20 martie 2020.

Zeci de mii de australieni care trăiau în străinătate nu au mai putut să revină în ţara natală timp de 19 luni. Cursele aeriene au fost rare, iar cetăţenii australieni care au primit totuşi permisiunea de a pătrunde pe teritoriul ţării au trebuit să respecte o costisitoare carantină de 14 zile la hotel.
 
Cele mai mari două oraşe din ţară, Sydney şi Melbourne, au decis să renunţe la aceste măsuri, iar australienii vaccinaţi cu schemă completă împotriva COVID-19 pot de acum să călătorească fără să mai intre în carantină.
 
Însă peste 1 milion de rezidenţi străini rămân blocaţi în țara-continent, întrucât măsurile de relaxare se aplică, în principal, pentru cetăţenii australieni.

 
Anumite state australiene cu rate scăzute de vaccinare vor rămâne aproape închise. O carantină obligatorie de 14 zile va rămâne în vigoare.
29 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv