Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Masca este obligatorie și în București în aer liber / zonele vizate: Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii STB şi peroane CFR Călători/ JUSTIȚIE: Victor Sandu, fost director general la „Apele Române”, reținut de DNA / El este acuzat că a luat mită 1 milion de euro / 

 

Breaking News:
 

Alfa Fest 2019 a început la Alba Iulia. Galerie foto

Alfa Fest 2019, eveniment organizat în fiecare an de Asociația Alfa Club – singurul club oficial de proprietari ai mărcii Alfa Romeo din România – debutează, joi, la Alba Iulia.

Cu aproape 100 de mașini înscrise oficial la eveniment, acesta este al doilea cel mai mare Alfa Fest din istoria de 14 ani a acestei comunități, precizează organizatorii.  

Iată și detaliile despre eveniment:

Alfa Fest 2019 sărbătorește La meccanica delle emozioni

Lumea îi cunoaște drept alfiști – niște nebuni frumoși, care par să aleagă mereu marca nepotrivită. Dar inima are mereu dreptate. Alfa Fest, sărbătoarea proprietarilor Alfa Romeo din România, ajunge anul acesta la ediția cu numărul 14. Evenimentul tradițional al Asociației Alfa Club România are loc în perioada 6-9 iunie, în cetatea Alba Iulia.

Pe durata celor patru zile de eveniment, La meccanica delle emozioni va răsuna din cetatea fondată de romani. Cu aproape 100 de mașini înscrise oficial la eveniment, acesta este al doilea cel mai mare Alfa Fest din istoria de 14 ani a acestei comunități. Vor participa membri proprietari din toată țara, iar printre modele Alfa Romeo care vor defila în acest weekend în regiunea Alba – Hunedoara se numără atât modele iconice, precum GTV, Spider și Brera, cât și noile Giulia și Stelvio. Cea mai veche mașină de proprietar înscrisă la eveniment este un Alfa Romeo Spider din anii ‘70, devenit deja vehicul de epocă, iar cea mai nouă este un exemplar Stelvio Quadrifoglio, de 510 CP, înmatriculat în primăvara acestui an. Un alt exemplar exotic în România care va face parte din caravana Alfa Club este Alfa Romeo 4C.

Alfiștii vor vizita Castelul Corvinilor, vor coborî în cea mai spectaculoasă salină din Europa, iar la plecare unii dintre ei vor abuza pe drumul spre casă de invitația Transalpinei – proaspăt deschisă circulației rutiere. Expunerea tradițională va avea loc duminică dimineața, pe platoul Parcului Dendrologic din Alba Iulia.

Alfa Fest 2019 este un eveniment marca Alfa Club România, organizat cu suportul importatorului Auto Italia, al Impuls Leasing – finanțator oficial Alfa Romeo în România, Omniasig Vienna Insurance Group și MOTUL.

Despre Alfa Club România

Cu peste 9.000 de membri înregistrați pe forum și peste 10.000 de subiecte discutate, Alfa Club România este, de mai bine de 14 ani, locul de întâlnire al posesorilor și pasionaților Alfa Romeo din România. După nenumărate întâlniri și evenimente cu participare internațională, Asociația Alfa Club Romania nu mai este demult doar un club auto, ci un mod de a trăi și de a interconecta alfiștii din întreaga lume.

Publicăm și fotografiile primite la redacție. Autori: Ciprian Mihai, Sebastian Veșa & Anita Jambor

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv