Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

André Rieu a venit din Olanda să aducă un omagiu victimelor din Club Colectiv

André Rieu a venit în această după-amiază din Olanda pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei de săptămâna trecută din Club Colectiv.

Andre-Rieu 2

Cu lacrimi în ochi, celebrul violonist s-a alăturat în jurul orei 16.15 unui grup de tineri și a îngenunchiat, rugându-se la locul unde sunt aprinse mii de lumânări în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în incendiul devastator.

André Rieu s-a recules aproximativ un sfert de oră în faţa clubului şi a depus o coroană de flori în memoria victimelor tragediei.

Rieu a susținut o serie de concerte în luna iunie în București şi a spus acum că va compune o melodie în memoria celor care au decedat.

“Este foarte dificil. Ştiţi, viaţa se compune din amintiri iar românii mi-au oferit atât de multe amintiri plăcute în cele două săptămâni în care am fost în România. Când am auzit ceea ce s-a întâmplat, sigurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici şi să plâng alături de dumneavoastră. Îmi cer scuze, singurul lucru pe care pot să vi-l ofer este muzica mea. Voi compune o melodie pentru victime”, a declarat André Rieu.

Violonistul a spus că în urma celor 7 concerte susţinute în Piaţa Constituţiei a înregistrat mai multe DVD-uri cu aceste evenimente şi vrea să doneze toţi banii din vânzarea acestora pentru a-i ajuta pe supravieţuitorii tragediei.

“A fost ceva foarte frumos, dar acum totul este foarte trist. Pot doar să vă ofer muzica mea şi banii. Sper că acestea îi vor ajuta pe oameni (…) Tot ce s-a întâmplat a fost groaznic. Voi putea doar să plâng alături de ei. Este singura alinare pe care pot să le-o ofer. Toate gândurile mele şi muzica mea vor fi alături de victime”, a mai spus André Rieu, în aplauzele persoanelor prezente în faţa clubului Colectiv.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv