Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

COVID-19: Restricții ridicate parțial în București, de luni, 25 ianuarie / Decizia a fost luată de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă / Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3%, pentru a treia zi consecutiv /   

Breaking News:
 
În căutare de confidențialitate...

Aproape 1 milion de utilizatori din lumea întreagă aleg Signal în detrimentul WhatsApp

Utilizatori din lumea întreagă aleg aplicaţia gratuită de mesagerie instantanee Signal, în detrimentul WhatsApp, invocând dreptul la confidenţialitate.

Noii termeni de confidenţialitate de la WhatsApp atribuie acestei aplicaţii dreptul de a împărtăşi datele personale ale utilizatorilor, inclusiv locurile în care se află şi numerele lor de telefon, cu compania sa mamă, Facebook Inc., şi cu divizii ale acesteia, precum Instagram şi Messenger.

Utilizatorii care nu vor accepta noii termeni nu vor mai avea acces la conturile lor începând din data de 8 februarie, conform AFP.

Numărul ncelor care instalează Signal este pe cale să depăşească pragul de 1 milion/zi, apropiindu-se foarte mult de nivelurile înregistrate de mult mai marele său rival WhatsApp, informează Reuters, preluată de Agerpres.

 
Pentru a face faţă numărului mare de utilizatori noi, administratorii de la Signal au adăugat duminică mai multe servere, pentru a susţine traficul online. Până de curând, această aplicaţie non-profit era folosită în mare parte de jurnalişti şi activişti pentru drepturile omului, care căutau un mod de comunicare mai sigur şi cu o criptare superioară.

Printre susţinătorii aplicaţiei Signal se află şi antreprenorul sud-african Elon Musk, care le-a recomandat admiratorilor lui să renunţe la WhatsApp şi să înceapă să folosească Signal.

Aplicaţia WhatsApp, ale cărei instalări zilnice au scăzut cu 7% duminică în comparaţie cu ziua de miercuri, a fost descărcată de aproape 1,2 milioane de utilizatori pe 10 ianuarie, potrivit Apptopia.

45 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv