Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

ATEN extinde suportul de training online pentru utilizatorii Unizon și Control System

ATEN International prezintă un nou set de videoclipuri pentru instruirea partenerilor și clienților săi, utilizatori ai Unizon și Control System.

Este vorba despre patru noi resurse de instruire la nivel avansat ale paginii Control System de pe site-ul ATEN.com, ce sunt disponibile acum live pe canalul YouTube al companiei.

Videoclipurile sunt concepute pentru a-i pe partenerii și utilizatorii finali, pas cu pas:

  • Cum să verifici dacă sala de ședințe este ocupată prin ATEN Unizon / How to check if the meeting room is in use via ATEN Unizon: https://youtu.be/EyNCLuHHjug 
  • Cum să ai control de la distanță al sălii de ședințe / How to do the remote control of the meeting room power? ATEN Control System: https://youtu.be/KeLKKPYCzyo 
  • Cum să configurezi Emițătorul și Receptorul seriei VE89/ How to configure the Transmitter and Receiver of VE89 series – ATEN Control System: https://youtu.be/qH08iDk-8ao 
  • Cum să obțineți date de feedback și să le stocați / How to get the feedback data and store into the variable – ATEN Control System: https://youtu.be/EWUEzx4FoaU 

Astfel, seria cuprinzătoare de videoclipuri de instruire la nivel avansat pentru ATEN Control System ajunge la 35 de resurse video.

ATEN Control System este un sistem de management standard bazat pe Ethernet, format din controlere, cutii de expansiune, configurator și interfețe de control care conectează toate dispozitivele hardware dintr-o cameră sau un spațiu de mari dimensiuni pentru a oferi control centralizat al dispozitivelor direct și fără efort de pe orice dispozitiv mobil și interfețe ale sistemului.

„Componenta de educare se află permanent în atenția noastră și putem spune că are o pondere importantă în procesul de colaborare pe termen lung cu partenerii și clienții noștri. Oferind ajutorul necesar pentru a descoperi toate beneficiile oferite de produsele noastre le suntem aproape pentru a-i susține să își recupereze rapid investiția făcută în soluțiile noastre”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania, completând: „În același timp, este și o modalitate de a consolida o relație de durată cu clienții. ATEN se bazează foarte mult pe feedback-ul clienților pentru a-și perfecționa gamele de produse și soluții, în același timp, pe strategia de dezvoltare a noilor soluții menite să răspundă diverselor cazuri de utilizare din diferite domenii”.

Despre ATEN

Înființată  în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv