Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Axis îşi completează seria de camere de supraveghere: PTZ cu rezoluţie 4K

Axis lansează prima cameră de supraveghere dome PTZ cu rezoluţie 4K, în completarea seriei de echipamente video de retea. 

camera video, axis, supraveghere
sursă foto: Axis

Noua cameră AXIS Q6128-E oferă rezoluţii de patru ori mai mari faţă de HDTV 1080p şi are un design ce asigură funcţionalități şi performanţe superioare. Imaginile sunt clare, cu un nivel ridicat de detalii, camera fiind compactă şi potrivită atât pentru supravegherea de interior, cât şi pentru cea de exterior.

Noul model dispune de un senzor 4K, capabilitate pan-tilt-zoom rapid şi performant şi permite realizarea unei supravegheri video chiar şi în zone slab iluminate. Astfel, modelul este potrivit pentru a fi folosit cu succes pentru supravegherea mall-urilor, parcărilor, stadioanelor, zonelor perimetrale sau oraşelor.

Arie extinsă, chiar şi deasupra orizontului

“Camerele Axis PTZ cu tehnologie Axis Sharpdome permit supravegherea unor arii extinse, chiar şi deasupra orizontului. În plus, nivelul de detaliu este uimitor inclusiv în situaţiile în care este aplicat zoom-ul. La fel ca toate celelalte modele ale seriei, AXIS Q6128-E integrează un stabilizator electronic de imagine”, precizează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

AXIS Q6128-E poate fi instalată ușor şi rapid. Camera funcţionează optim la temperaturi cuprinse între -50°C~50°C. Modelul integrează şi tehnologiile Speed Dry şi Automatic Defog, care permit obţinerea de imagini clare, chiar şi în condiţii de ploaie sau de ceaţă.

camera video, axis, supraveghere 2
sursă foto: Axis

Printre funcţionalităţile integrate se numără detecţia mişcării şi Advanced Gatekeeper, care permit camerei ca la identificarea unui obiect dintr-o anumită zonă să aplice zoom pentru obţinerea mai multor detalii. Prin intermediul platformei deschise Application Programming Interface, camera poate funcţiona împreună cu alte aplicaţii inteligente dezvoltate de terţe companii.

Specificaţii tehnice AXIS Q6128-E:

  • Senzor 4K (8 MP) la 25/30 fps;
  • Zoom optic 12x cu autofocus optic;
  • Funcţia pan rapidă şi precisă la mai mult de 700 de grade per secundă, pentru a permite urmărirea obiectelor aflate în mişcare rapidă;
  • Imagini clare, sticlă transparentă a dome-ului;
  • Protecţie la praf, jeturi de apă, ploaie, zăpadă şi radiaţii solare;
  • Protecţie superioară la impact (IK08);
  • Detecţie de şocuri cu alarmă automată pentru prevenirea vandalismului;
  • Arctic temperature control.

Seria AXIS Q61-E a primit recent premiul Good Design Award oferit de Japanese Institute of Design Promotion şi premiul SSA Award 2015, în cadrul categoriei CCTV pentru posibilitatea de a filma optim în condiţii dificile de iluminare şi meteo.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de rețea, oferind solutii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv