Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

AXIS Perimeter Defender, soluţie software completă

Axis Communications anunță lansarea unei soluţii software de protecţie completă: AXIS Perimeter Defender, ce permite detectarea cu uşurinţă a tentativelor de intrare prin efracţie.

system_setup_perimeter_defender

Concepută pentru a fi integrată în sisteme de securitate dedicate spaţiilor complexe şi extinse, tip enterprise, aplicația oferă o soluţie de protecţie scalabilă şi flexibilă, folosind camere termice, camere PTZ, AXIS Perimeter Defender şi goarne de reţea.

Aplicația este uşor de instalat, de configurat şi de gestionat. Soluţia foloseşte module de analiză complexe, ce asigură o acurateţe, o eficienţă şi un nivel de scalabilitate maxime. Aplicaţia suportă multiple scenarii de detecţie, inclusiv împotriva accesărilor neautorizate şi a acţiunilor de vagabondaj. Astfel, poate fi folosită cu succes pentru securizarea unor zone cu grad ridicat de risc, precum centrale electrice, uzine chimice sau altfel de instituţii ce au nevoie de un control al accesului foarte strict.

“Procesul de scalabilitate reprezintă, de cele mai multe ori, o adevărată provocare atunci când discutăm despre un sistem de mare securitate, ce poate fi compus de la 10 până la 100 de camere. Prin integrarea procesului de analiză direct în camerele de supraveghere, AXIS Perimeter Defender nu mai depinde de serverul central pentru a procesa imaginile video. Astfel, soluţia oferită de Axis este una ce poate fi extinsă cu uşurinţă şi nu necesită o redesenare a sistemului de securitate sau un upgrade hardware de fiecare dată când este adăugată o cameră”, a declarat Peter Friberg, ‎Director Solution Management, Axis Communications.

Aplicaţia vine însoţită de un management intuitiv şi de o serie de funcţii speciale, toate disponibile prin intermediul unei singure interfeţe software. Procesul de proiectare şi instalare a sistemului de supraveghere se realizează rapid şi facil, iar operatorii pot configura şi gestiona toate camerele din reţea ce integrează modulul de analiză prin intermediul interfeţei centrale de management.

Adiţional, operatorii pot folosi un alt modul software prin care se pot asigura că nu există zone nemonitorizate. Modulul este oferit împreună cu AXIS Perimeter Defender. Astfel, întreg perimetrul va fi protejat la un nivel maxim de acurateţe şi consistenţă.

AXIS Perimeter Defender se bazează pe tehnologia dezvoltată de Digital Barriers, companie specializată în analiza datelor generate de camerele de supraveghere.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv