Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Boicotul de pe Facebook “Nimeni în cluburi!” le vine mănuşă patronilor de cluburi

Pe Facebook s-a declanşat acţiunea “Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!”, în semn de protest faţă de modul în care funcţionează aceste locuri şi din respect pentru cei decedaţi în infernul produs la Colectiv.

club - iconcert.ro

Utilizatorii reţelei de socializare sunt îndemnaţi să nu meargă nici în baruri sau bodegi, între orele 22.00 – 06.00.

Boicotul lor  levine însă mănuşă patronilor de astfel de locuri de alimentaţie publică: sub umbrela doliului naţional, aceştia se pun la adăpost de controale în cele trei zile decretate de Guvern. Îşi cumpără extinctoare, îşi capitonează sălile cu material ignifugat etc.. Faptul că îşi suspendă pentru puţin timp activitatea nu reprezintă vreun semn de compasiune.

Le vine mănuşă mobilizarea de pe Facebook – care iată ce spune:

“Haideţi ca astăzi să nu ieşim în cluburi, baruri sau alte bodegi! Să ne anulăm ieşirile în cluburi, să ne petrecem seara în alt fel decât să ieşim în club! Să ‘protestăm’ în felul acesta pentru ca patronii să înţeleagă că nu pot face bani oricum şi cu orice preţ, autorităţile să înţeleagă că nu pot da oricum aprobări, să înţeleagă toţi că nu mai putem merge pe principiul ‘Lasă că merge şi aşa!’ Să nu se mai joace cu vieţile oamenilor! Să se facă controale amănunţite, să fie publicate cluburile care nu au avize de funcţionare şi care reprezintă un pericol pentru clienţi! Altfel, peste o lună, două, trei se uită… trebuie să luăm atitudine! Ieşim, bem, ne distrăm, dar nu ştim la ce riscuri ne expunem! Conştientizăm doar când se întâmplă o astfel de tragedie! Aflăm apoi de la tv că locurile astea de fapt nu au autorizaţie de la pompieri sau că personalul care activează înăuntru este necalificat… acum ne întrebăm ‘oare câte cluburi chiar au toate autorizaţiile?’. Haideţi să nu rămânem indiferenţi! 90% din tineri cred că măcar o dată au ieşit într-un club! Puteau fi alţii aseară acolo. E vorba de siguranţa noastră, de viaţa noastră!”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv