Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 

Căciuli inteligente la Gadget World, pentru sezonul rece

Căciulile cu bluetooth pentru telefon sunt cele mai noi gadgeturi de pe piata, perfecte pentru iarna care se apropie. Accesoriul te scapă de frig şi de căutarea telefonului. În plus, sunt un cadou inedit de Sărbători pentru cei dragi.

banderola_cu_casti_bluetooth_fete_fashion

Pe lângă designul modern, perfect pentru orice stil vestimentar, căciulile cu bluetooth conferă un sunet de înaltă fidelitate, prefect şi pentru a asculta muzica preferată.

Moda căciulilor inteligente a început în anul 2014, pe când designerii s-au unit cu marile companii de high-tech pentru a scoate un produs unic, menit să revoluţioneze lumea gadgeturilor. Aşa au apărut unele dintre cele mai îndrăgite gadget-uri, căciulile cu bluetooth.

fes_casti_bluetooth_negru

O căciulă cu bluetooth nu costă o avere, aşa cum ai putea crede. La Gadget World, preţurile încep de la 50 de lei şi poate creşte în funcţie de beneficiile pe care ţi le oferă.

Modele şi preţuri

Fes cu căşti, căciulă MP3 player NEW: din bumbac, are două căşti incorporate în căptuşeală, conectare printr-un jack universal de 3,5 mm, compatibil cu majoritatea dispozitivelor MP3 player-urilor şi al telefoanelor. Costă 50 de lei.

Căciulă gri cu moţ cu căşti bluetooth unisex H033B, negru: autonomie a bateriei de 5 ore, preţ 159 lei.

Fes beanie cu căşti bluetooth, unisex: două feţe, de culori diferite, poate fi spălată, numai scoţând căştile înainte de spălare, preţ 199 lei.

Banderola cu căşti bluetooth, disponibilă pe culoarea neagră pentru fetele care doresc să îşi păstreze coafura intactă.

Detalii, la www.gadgetworld.ro.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv