Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

CCR: Legea securităţii cibernetice este constituțională

CCR a respins, marți, sesizarea de neconstituţionalitate formulată de USR şi Forţa Dreptei asupra Legii securităţii cibernetice, adoptată în decembrie 2022. (Vezi la finalul articolului decizia CCR)

Actul normativ lărgește atribuțiile SRI, impune condiții absurde de notificare în cazul breșelor de securitate pentru categorii extrem de largi de actori privați și alte probleme care ignoră importanța confidențialității. Inițial erau incluse și amenzi mari pentru privați, însă ulterior acestea au fost diminuate, potrivit Asociației pentru Tehnologie și Internet (ApTI).

Proiectul merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis și va intra în vigoare după publicarea lui în Monitorul Oficial.

Download (PDF, 316KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv