Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Concerte şi teatru în Herăstrău, pentru victimele din Colectiv

Până duminică, între orele 17.00 – 23.00 vor urca pe scenă în parcul Herăstrău, la Festivalul de Artă Contemporană Metropolis, mai mulţi artişti care îşi vor dona banii către ‪#Colectiv.

buzunarul-cu-paine

Vor fi concerte, dans contemporan şi teatru independent iar accesul publicului este gratuit la toate evenimentele. Zona festivalului se întinde de la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle până spre Expo Flora.

Astăzi vor concerta  Ştefan Bănică Jr., Direcţia 5 şi Nicoleta Nucă, dar mai înainte vor avea loc spectacolele “Rencontres”, de Dragoş Huluba, şi “Buzunarul cu pâine”, de Matei Vişniec. Totodată, va fi proiectată pelicula “Cai Putere”, de Daniel Sandu.

Duminică, publicul va putea asista la spectacolele de teatru “În parc”, de Radu Iacoban, şi “Intuiţia masculină – Trilogia americană”, urmate de concerte susţinute de ROA, Zdob şi Zdub, Carla’s Dream şi Delia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv