Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Eurostat: Românii au avut cea mai redusă utilizare a serviciilor de streaming TV prin internet, în 2020

Românii au avut cea mai redusă utilizare a serviciilor de streaming TV prin internet, în anul pandemic 2020, arată datele publicate, joi, de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Astfel, anul trecut, în Uniunea Europeană 74% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani care au utilizat internetul în precedentele trei luni au vizionat servicii de streaming TV sau redare video prin internet, cel mai redus procent de persoane care au utilizat astfel de servicii fiind în România (37%) şi Bulgaria (44%).

Cel mai ridicat procent de persoane care au vizionat servicii de streaming TV sau redare video prin internet s-a înregistrat anul trecut în Olanda şi Cipru (ambele 95%), Finlanda şi Malta (ambele 93%).

În 2020, în Uniunea Europeană, 75% din cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani care au utilizat internetul în precedentele trei luni au citit site-uri de ştiri, ziare şi reviste online, 61% au ascultat muzică iar 34% au jucat sau au descărcat jocuri.

În UE, cel mai ridicat procent de persoane care au jucat sau au descărcat jocuri s-a înregistrat anul trecut în Olanda (56%), Malta şi Danemarca (ambele 47%), iar cel mai scăzut, sub 20%, în Bulgaria şi Polonia. În România, procentul este de 26%, similar cu cel din Irlanda.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv