Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Expoziţii cu vânzare pentru sprijinirea victimelor din Colectiv

“Să dăm culoare vieţii!”, o expoziţie a elevilor Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”  din Bucureşti, şi “Art for Colectiv”, cu lucrări donate de 36 de artişti pentru cei afectaţi de tragedie sunt două acţiuni caritabile ce se vor lansa cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor incendiului de acum 10 zile.

art of colectiv 2

Vernisajul expoziţiei elevilor artişi va avea loc începând cu ora 18.00 la Clubul Ţăranului Român.

“Nu trebuie să fim niciodată lipsiţi de speranţă, deoarece nu putem fi niciodată distruşi ireparabil. Noi credem că suntem invincibili, deoarece chiar suntem”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului.

După vernisajul expoziţiei, de la ora 20.00, va avea loc un concert al trupei White Mahala.

“Share art to raise care!” (“Împarte arta pentru a creşte implicarea”, n.r.), mai este notat pe pagina evenimentului susţinut de Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” , Galeria Montage şi Clubul Ţăranului Român.

Lucrările vor fi oferite spre vânzare celor prezenţi iar banii strânşi vor fi direcţionaţi către campania de strângere de fonduri “Nouă ne pasă, împreună dăruim speranţă”, iniţiată de Pro TV şi Crucea Roşie Română pentru victimele incediului din Clubul Colectiv.

Art for Colectiv

Totodată, 36 de artişti au hotărât să sprijile răniţii din Colectiv: “Dintr-o mână de artişti ne-am transformat într-o mână de ajutor. Fiecare am donat lucrări unicat, art printuri sau postcarduri, al căror cost va merge integral către victimele de la accidentul din club Colectiv”.

Detalii despre această iniţiativă, pe pagina de Facebook Art for Colectiv: https://www.facebook.com/artforcolectiv/?fref=ts.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv