Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Gaudeamus, la a 22-a ediţie

Cea de-a 22-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură se va desfăşura, în intervalul 18 – 22 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, sub sloganul „Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio” .

gaudeamus

Invitatul de onoare al ediţiei este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România. Amfitrion: Victor Ieronim Stoichiţă, reputat cercetător şi profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveţia.

Sute de mii de titluri, mai vechi sau disponibile în premieră, 700 de evenimente editoriale şi profesionale, derulate non-stop pe parcursul celor 5 zile ale târgului, invitaţi speciali, numeroase ateliere de creaţie, dedicate celor mai tineri vizitatori şi expoziţii vor creiona şi această ediţie.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la ora 12.00.

Au acces gratuit: preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, bibliotecarii, profesioniştii din domeniile editorial/educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoane cu dizabilităţi, grupuri organizate.

Ceilalţi vizitatori trebuie să cumpere bilete în valoare de 5 lei sau abonamente de intrare în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada, care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv