Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Din 15 mai se elimină mască în exterior și carantina de noaptea / Agenţii comerciali revin la programul liber /   

Breaking News:

Google România, în doliu pentru victimele din Club Colectiv

Tragedia din Club Colectiv este comemorată de Google România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

google doliu

Funda de doliu apare sub căsuţa de căutare de pe pagina Google România iar în descrierea sa este afişat mesajul “În memoria victimelor din clubul Colectiv”.

Şi alte televiziuni străine care emit în România şi-au exprimat solidaritatea cu victimele infernului. Discovery a întrerupt reclamele, Diva, AXN, Cartoon Network, Filmcafe, TV Paprika şi-au schimbat siglele în alb-negru iar Comedy Central, Paramount Channel, Boomerang, Nickelodeon au introdus pe ecran panglici negre.

În incendiul din seara de 30 octombrie au murit 30 de tineri în Club Colectiv din Bucureşti, iar dr. Raed Arafat spune că numărul lor s-ar putea să se dubleze în următoare perioadă.

În spitalele din Bucureşti sunt internaţi 143 de răniţi, “dintre care circa 90 în stare foarte gravă şi critică”, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Guvernul României a decretat în 31 octombrie trei zile de doliu naţional.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv