Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Imagini din concertul de dinaintea infernului (VIDEO)

Scena pe care trupa Goodbye to Gravity a susţinut ultimul său concert și artificiile aprinse în timpul piesei “The Day We Die”, care au declanșat dezastrul, apar în imaginile date publicității.

Acestea sunt ultimele 5 minute de dinaintea izbucnirii incediului, care a dus la moartea a 30 de oameni.

Parchetul General a deschis o anchetă pentru omor calificat şi distrugere calificată, iar criminaliştii recoltează probe de la fața locului încă de când s-a produs incendiul. De ieri a început şi audierea martorilor.

Experţi de la Petroşani care verifică de obicei modul în care sunt respectate protocoalele de protecţie împotriva focului în mine au descoperit un detaliu şocant: din cauza panicii generale s-a creat un efect de pâlnie la ieşirea din club, care a înteţit flăcările.

club colectiv incendiu

La intrarea în club, pe unica uşă de acces, acum este un covor din mii de lumânări şi flori, aduse în ultimele zile de zeci de mii de oameni impresionaţi de drama tinerilor.

Ieri, peste 10.000 de tineri au venit într-un marş al tăcerii până la locul infernului în care au pierit 30 de tineri iar alţi 90 se zbat între viaţă şi moarte.

club colectiv pelerinaj 1

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv