Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

Inovație IT românească

VreauServicii.ro este prima aplicație românească online care notifică în timp real, prin SMS sau push-notification pe telefonul mobil, prestatorii de servicii – de la instalatori, zugravi, până la avocați, dentiști sau orice alt tip de prestatori de meserii liberale – imediat ce un viitor beneficiar postează un anunț de cerere de servicii.
 
 
Prin această metodă, prestatorii de servicii disponibili în acel moment vor putea contacta direct beneficiarul, prin diverse metode practice: e-mail și telefon, dar și prin mesageria privată, existând posibilitatea transferului de fișiere.
 
Totodată, beneficiarul poate contacta un prestator folosind aceleași canale de comunicare sau folosind funcția avansată de căutare.
 
“Într-o lume în care informația și aspectul vizual au un rol determinant în alegerea pieței-țintă, precum și în atragerea cererii și ofertei în aproape orice domeniu, această aplicație mobilă a fost creată special pentru a se transforma, în scurt timp, într-o adevărată “armă de marketing”, în ceea ce privește satisfacerea nevoilor consumatorilor, crearea unor oportunități și posibilități de afaceri a prestatorilor de servicii, cât și construirea unor relații puternice și durabile între aceștia. Aspectul cel mai bun pentru prestatorii de servicii, cât și pentru beneficiari, este că aplicatia nu costă nimic și este disponibilă non-stop în buzunarul nostru, sub formă de website sau aplicație mobilă, care ne alertează instantaneu când vrem să cerem ajutorul unui profesionist”, explică Paul Condilă, inventatorul aplicației. 
  
Beneficiile aplicaţiei VreauServicii.ro 
 
Cu ajutorul aplicației de mobil, putem comunică rapid și eficient cu clienții sau cu prestatorii de servicii.
 
De asemenea, putem găsi cu ușurință prestatori din diverse domenii de activitate: construcții, instalații, închirieri, tâmplărie, amenajări interioare și exterioare, croitorie și marochinărie, mobilă la comandă, organizări evenimente, transport, servicii cosmetice, grafică și design, servicii juridice, servicii de publicitate, servicii medicale, servicii financiare, consultanță s.a.m.d. 
 
Aplicația are drept scop simplificarea și eficientizarea găsirii unui prestator de servicii care să răspundă nevoilor consumatorului sau pentru a identifica potențiali clienți. Obiectivele principale ale aplicației vizează adaptarea ofertei prestatorilor de servicii la particularitățile și cerințele clienților, ținând cont de nevoile reale ale beneficiarilor de servicii, precum și identificarea rapidă a unor posibili clienți și a unor posibile oportunități profesionale. 
  
Ce trebuie să facem dacă suntem în căutarea unui serviciu?  
 
Putem adaugă un anunț de prestări servicii, imediat ce ne-am înregistrat pe www.vreauservicii.ro și ne-am completat profilul personal, toți prestatorii de servicii care oferă serviciul solicitat de către utilizatorul-beneficiar vor fi notificați instantaneu.  
Beneficiarii de servicii vor vedea toți prestatorii din categoria de servicii căutată și din județul indicat, pot contacta prestatorii folosind mesageria privată, telefonul sau email-ul, pot atașa imagini .jpg și .jpeg și au posibilitatea de a deveni la rândul lor prestatori de servicii.  
 
Aplicația mobilă poate fi descarcată de pe https://play.google.com/store/apps/details?id=vreauservicii.ro.
  
 
Ești prestator de servicii și cauți potențiali clienți? 
 
Înregistrează-te, completează-ți profilul cu informații privitoare la serviciile oferite și nu va mai fi necesar să cauți clienți, clienții te vor caută pe ține.
Prestatorii de servicii vor vedea toate anunțurile care au fost adăugate în categoriile selectate în profilul lor, pot interacționa în timp real cu potențialii clienți prin intermediul mesageriei private, prin telefon sau email, pot atașa fișiere și au posibilitatea de a deveni la rândul sau beneficiari de servicii, având acces la toate facilitățile pe care le au aceștia. 
  
Cine este inventatorul aplicației? 
 
Paul Condilă este absolvent al Academiei de Studii Economice-Facultatea de Cibernetică, Statistica și Informatică Economică, promotia 2005. Are 17 ani experiență în domeniul IT, fiind specializat în baze de date, tehnologii web și rețele.
 
A decis să creeze această aplicație și platformă web, pornind de la o necesitate personală, după ce a trecut prin furcile caudine, încercând din greu să găsească un meseriaș care să-i renoveze apartamentul.
 
S-a întrebat de ce anume ar avea nevoie pentru a-și simplifica lucrarea, apoi, mai târziu, a transpus în această aplicație toate facilitățile pe care le-a gândit. 
0 Shares