Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Huiduit la Iași, Orban adoptă scuza lui Dragnea: Sunt agitatori / JUSTIȚIE: Mazăre rămâne în pușcărie, au decis judecătorii 

Breaking News:
 

iPhone XS Max, cel mai mare şi mai scump smartphone lansat de Apple

Apple a prezentat miercuri trei noi dispozitive iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR, toate fără butonul Home, ceea ce permite mai mult spaţiu pentru ecran.

iPhone XS Max, cu un ecran de 6,5 inch (16,5 cm), se comercializează de la 1.099 dolari, fiind cel mai scump smartphone lansat vreodată de gigantul american.

Modelul iPhone XS are aceeaşi mărime 5,8 inch (14,7 cm) a versiunii de anul trecut iPhone şi un preţ de pornire de 999 dolari.

Acestea sunt primele iPhone-uri cu dual-SIM, o caracteristică foarte populară în special pe pieţele asiatice.

Noile modele, care au şi funcţia de deblocare a telefonului prin recunoaştere facială, vor fi vândute din 21 septembrie în SUA şi în alte 30 de ţări.

Modelul iPhone XR din aluminiu, care se comercializează de la 749 dolari, are un ecran de 6,1 inch, disponibil în diverse culori, inclusiv albastru, galben şi roşu.

Apple a prezentat şi noua generaţie a ceasului inteligent, Watch 4, cu un ecran mai mare care poate fi utilizat pentru efectuarea electrocardiogramelor, în vederea detectării problemelor cardiace.

1 Shares