Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Legal Rock se mută în 13 noiembrie

Concertul Legal Rock a fost amânat cu o săptămână, în 13 noiembrie, deoarece organizatorii au adăugat show-ului un scop caritabil: o parte din venituri vor fi donate Fundației Estuar – pentru sprijinirea Asociației “Stop Autismului” – şi victimelor din Club Colectiv. 

legal rock 1

Iată argumentul organizatorilor, transmis într-un comunicat: “Ne-am gândit și noi dacă trebuie să amânăm/anulăm concertul de vineri. Am hotărât să mergem înainte. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum, așa că vom da un al doilea scop — caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile, pază, ambulanță, jandarmi și pompieri și fără tragedia petrecută pentru că așa se impune, iar cei care au organizat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi. Dar poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare”.

Gazda evenimentului va fi prezentatorul Cristi Hrubaru.

Biletele pot fi găsite în rețelele Eventim și IaBilet.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv