Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Marius Manole: Înţeleg că nu mai am nicio şansă să devin ministru?

Cel mai în vogă actor tânăr din România, Marius Manole, şi-a afişat pe pagina de Facebook două imagini în bustul gol, cu mesajul ironic: Înţeleg că nu mai am nicio şansă să devin ministru? Evident, el face trimitere la junele Andrei Baciu, care a pierdut şansa de a fi ministru al Sănătăţii după ce n a avut inspiraţia să-şi şteargă de pe Facebok pozele de fotomodel în lenjerie intimă.

manole

Pe cât de talentat, pe atât de capricios, Marius Manole a şocat de mai multe ori prin declaraţiile sale – mai directe, mai pe ocolite, o dată urcând chiar băut pe scenă pentru a transmite următorul mesaj actorilor ieşiţi de mult la pensie dar care nu se dau duşi din teatre: “Ar trebui să le lase locul celor pentru care poate teatrul înseamnă mai mult decât viaţă”.

El însuşi extrem de tânăr, dar având talent cu carul, Marius Manole este recunoscut prin sprijinul pe care îl acordă actorilor mai tineri decât el, care nu au loc să joace în teatrele româneşti de stat din cauza “dinozaurilor” despre care am vorbit mai sus.

Despre activitatea lui Marius Manole, AICIblog – AICI şi Facebook AICI.

Tânăra speranţă propulsată de PNL

Nu poate fi însă vorba aici despre Andrei Baciu, care era cât pe-aci să ajungă la 29 de ani ditamai şeful Sănătăţii din România, propulsat de Partidul Naţional Liberal. Interfaţă a liberalului Cristian Buşoi, care îşi face campanie ilegală pentru fotoliul de primar al Capitalei, tânărul medic a fost propulsat pe lista miniştrilor din Guvernul Cioloş.

Însă tânărul cu vederi liberale de la Bruxelles Dacian Cioloş a fost păcălit în cazul lui Baciu, el declarând, când l-a retras de pe lista miniştrilor, că nu a fost informat despre faptul că Baciu nu şi-a terminat nici măcar rezidenţiatul.

Cioloş nu a făcut nicio referire la pozele lui Baciu de pe Facebook. Tânărul chirurg ar fi avut şansa să devină cel mai sexy ministru pe care l-a avut România până acum. O prietenă i-a sărit în apărare lui Andrei Baciu, spunând că acesta nu a avut o situaţie financiară prea bună şi din acest motiv a acceptat să pozeze în lenjerie intimă, pentru a se finanţa pe perioada studiilor din Marea Britanie şi Franţa.

Să precizăm însă că el a absolvit Facultatea de medicină în România, în 2011, iar în Franţa a lucrat 2 ani la un spital din Rouen – unde evident că a fost remunerat mai bine decât dacă ar fi stat în România Guvernului Ponta, cu Bănicioiu ministru la Sănătate.

Baciu a efectuat apoi, timp de câteva luni, două cursuri de management spitalicesc – în Marea Britanie (2014) şi România (2015). Prin propunerea lui ca ministru al Sănătăţii înţelegem că el se afla deja “în cărţi” la PNL. Aceasta, deoarece constatăm că Dacian Cioloş habar n-avea pe cine numea la Sănătatea ţării.

Campanie electorală mascată pentru Buşoi

În august anul trecut, Andrei Baciu a devenit președintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. În urmă cu o lună, asociaţia a lansat o campanie media pentru un Telverde la care se acordă informaţii despre drepturile pacienţilor.

Liberalul Cristian Bușoi, care şi-a început încă de anul acesta o campanie electorală mascată pentru funcţia de primar general al Capitalei,  şi-a făcut promovare pe faţă cu acel Telverde.

Cei de la activenews scriu că în urmă cu doar câteva zile, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a interzis un spot TV al acestei asociaţii, în care apare Cristian Bușoi. Spotul respectiv fusese difuzat de toate posturile Intact, drept o campanie de interes public. De la Antenele lui Voiculescu a dispărut spotul, însă Bucureştiul este împânzit cu panouri publicitare de pe care ne rânjeşte Buşoi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv