Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

“Mirror’s Edge Catalyst”, amânat pentru mai 2016

Specialiştii EA Games şi DICE anunţă amânarea lansării celui mai nou joc din seria “Mirror’s Edge” pentru mai 2016.

rendition1.img

“Mirror’s Edge Catalyst” ar trebui să bată toate aşteptările în măsură de efecte speciale şi fluiditate a mişcărilor personajelor. Însă pentru a realiza toate cele dorite, producătorii jocului susţin că este nevoie de multă muncă ce nu poate fi finalizată până la data anunţată iniţial, 23 februarie 2016.

Şefii EA Games şi DICE susţin că vor folosi cele câteva luni de aşteptare pentru a se asigura că jocul va fi cât mai spectaculos, impresionant şi memorabil.

Deşi fanii “Mirror’s Edge” abia aşteptau să încerce noul joc pe PC, Xbox sau PlayStation, reacţiile au fost extrem de favorabile. Într-o perioadă în care tot mai multe companii grăbesc lansarea unor jocuri şi nu mai pun foarte mare preţ pe calitate, fanii jocurilor pe PC şi console au aşteptări mari de la “Mirror’s Edge Catalyst”, joc care ar trebui să spulbere “Batman Arkham Knight”, care avea atât de multe “bube” încât producătorii au fost obligaţi să-l relanseze după câteva luni într-o variantă cât de cât funcţională.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv