Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITIC: Guvernul Ciucă a aprobat rectificarea bugetară / CEC primește un împrumut de 1,4 miliarde de lei / S-au tăiat bani de la Transporturi, Agricultură, Economie, Digitalizare / 

Breaking News:

Molly Bloom, la campionatul de poker din București

În perioada 2-5 august, JW Marriott Bucharest Grand Hotel va fi gazda Festivalului de pocker Unibet Open București.

În acest an campionatul de pocker va beneficia de prezența lui Molly Bloom, autoarea celebrului bestseller „Molly’s Game” care a stat la baza filmului cu același nume realizat în 2017 de regizorul Aaron Sorkin.

Fosta schioare în Echipa Olimpică a SUA – din cauza unei accidentări nu a mai ajuns la Olimpiadă -, Bloom este cunoscută în lumea pokerului jucat pe milioane de dolari că ”Prințesa Pokerului”,.

Îîn perioada 2007-2011 a organizat cele mai mari partide de poker private, la care participau vedete că Leonardo Di Caprio, Ben Affleck, Matt Damon, Tobey Maguire sau Phil Ivey.

Molly Bloom

Molly Bloom va susține o conferință de presă pe 2 august, ora 17:00, în sala Galați a Hotelului JW Marriott.

Dacă zilele de calificare capetele de afiș sunt Finala Monsterstack-ului, turneul Unibet Esports Battle Royale X – eveniment dedicat celor mai buni jucători din zona sporturilor electronice și NLH High Roller Day 1 (2.200 € buy in).

Actrița Jessica Chastain și “actorul” Molly Bloom

Flagshipul festivalului rămâne că de obicei Main Eventul cu buy in de 1.100 €, al cărui fond de premiere va depăși foarte probabil jumătate de milion de euro.

Câștigătorii edițiilor trecute au încasat 100.000 € (Traian Bostan în 2016) și 90.925 € (Marius Pertea în 2017). Masă finală a evenimentului principal va avea loc Duminică, 5 August, cu începere de la ora 12:00 PM.

Acțiunea de la mese va fi transmisă live pe Twitch!

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv