Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

NOU pe SECUNDA! Rețeta DULCE. Înghețată cu halva

O doamnă doctor, Angelica Ivașcu, s-a gândit că merită să ne ofere o secundă din gustul său pentru… prăjituri. “Medic, de profesie. Chef, de plăcere. La mine acasă. Pasionată de gătit, îndrăgostită de dulciuri. Rețetele mele, inspirate de cei mai buni decât mine: bucătari celebri, bloggeri renumiți, mama mea… Întotdeauna adaptate de mine, după gustul meu, pentru voi”, ne explică Angelica „mobilul” exercițiului culinar virtual.

1 Angelica Ivascu Rub Reteta Saptamanii
Doctorul Angelica la munca de jos

Sătui de acreala servită de politruci, ideea Angelicăi ne-a îndulcit! De aceea, SECUNDA a decis să deschidă o rubrică gastronomică garantată de un… medic: Rețeta SĂPTĂMÂNII.

Înainte de a vă recomanda rețeta pentru Înghețată cu halva, Angelica vă invită la o minireflecție. Iat-o:

Remember

Cine nu iubește prăjiturile de casă?

Într-o lume stresantă și agitată, în care timpul este “ingredientul” care ne lipsește tuturor, păstrăm cu toții amintirea lucrurilor care ne-au delectat copilăria.

Iar prăjiturile de casă, pregătite de dragile noastre mame și bunici, sunt unul dintre acestea.

Cine nu duce dorul cozonacului, brânzoaicelor, gogoșilor, ciocolatei de casă sau celebrelor poale-n brâu?

Motivație

Întotdeauna mi-am dorit să adun toate aceste rețete la un loc, fie ele tradiționale sau reinventate, alături de altele, mai noi și mai exotice dar la fel de delicioase, care pot oricând deveni “clasice” pentru copiii de astăzi, dar și pentru noi, părinții lor.

Așa a apărut prajituridecasa.ro, un site născut din pasiunea de a găti și din dorul de copilărie, unde veți regăsi dulciurile preferate și veți fi surprinși de gusturi și arome pe care încă nu le-ați întâlnit.

1 Inghetata-cu-halva-5
Înghețata cu halva. Enjoy!
Înghețata cu halva

Și cum canicula este încă în toi iar înghețata este “dulcele” preferat al copiilor, dar și al celor mari în această perioadă, vă propun pentru această săptămână Înghețata cu halva, o rețetă delicioasă, dar și foarte simplă, cu ingrediente care pot fi găsite cu ușurință în orice supermarket.

Hai românco, nu mai sta pe gânduri. SECUNDA te invită să dai un click ca să vezi rețeta…

P.S. Angelica: Sper să vă placă și să vă molipsesc de entuziasmul meu. Enjoy!

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv