Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Orban îi ia apărarea lui Iohannis pentru numirea procurorilor șefi Scutea și Hosu / ”Și Kovesi a avut aviz negativ de la CSM” / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Off-Facebook Activity îți permite, de azi, să ștergi informații colectate de părți terțe

Facebook a lasat, marți, o aplicație care le permite utilizatorilor să șteargă informații colectate de părți terțe – căutările pe internet, cumpărăturile online.

Acest instrument, denumit Off-Facebook Activity, oferă ”un nou nivel de transparență și control” pentru rețeaua socială, a spus Mark Zuckerberg într-un mesaj postat pe blogul său.
 
”De astăzi, instrumentul Off-Facebook Activity este disponibil pentru utilizatorii noștri de Facebook din întreaga lume”, a precizat el.

”Alte companii ne trimit informații cu privire la activitatea pe site-urile lor și noi le utilizăm pentru a vă arăta reclamă relevantă. Acum poți vedea un rezumat al acestor informații și să le ștergi dacă dorești”, a mai spus Zuckerberg.

6 Shares