Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Online: Webstock aduce noile tendinte din social media

De 13 ani, Webstock aduce in prim plan noutatile momentului din lumea digitala prin intermediul unor voci puternice din arii diverse de activitate.

Timp de 2 zile, pe 7 si 8 octombrie, începând cu ora 09.45, nume cunoscute din media vin in fata microfonului, practicieni cu experienta dovedita împărtășesc conținut valoros, bloggeri și influenceri creeaza momente de inspiratie.


Evenimentul poate fi urmarit gratuit pe site-ul www.webstock.ro de pe orice dispozitiv mobil, laptop, desktop sau chiar televizor.

Transmisiunea live propune audientei o experienta apropiata de cea a unei conferinte clasice, evenimentul fiind organizat pe o scena amenajata ca un studio TV.

Anul acesta, Webstock pune mare accent pe creativitate, pe evolutia platformelor sociale si pe noi tactici de promovare digitale. Vorbitorii invitati vor oferi cele mai noi informatii despre social media, vor prezenta studii de caz relevante si vor transmite emotie prin povestiri speciale.
 
Printre vorbitorii de anul acesta se numara: Carla’s Dreams, Horia Brenciu, Adrian Nartea, Marius Moga, Dan Dinu (Romania Salbatica), Paul Olteanu (Mind Arhitect), Laura Barbu (Vodafone), Ioana Gorganeanu (Mastercard), Ioana Marzac-Sigarteu (Samsung), Andreea Blejan (BCR), Raluca Teodorescu (Enel), Ana Maria Bejan (Caroli Foods Group), Alex ‘Jay’ Balan (Bitdefender) si multi altii. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

La final de eveniment, vineri, incepand cu ora 18:00, comunitatea digitala locala isi da intalnire la Webstock Awards 2021, cea mai importanta gala dedicata proiectelor si campaniilor social media din tara. An de an, pe scena competitiei urca reprezentantii celor mai creative agentii si brand-uri de la noi pentru a primi recunoasterea juriului format din profesionisti in marketing si comunicare. Anul acesta, in cele 25 de categorii aflate in concurs, au fost nominalizate 380 de proiecte, campanii si persoane, care au fost apreciate de 124 de jurati.

Webstock 2021 este un eveniment organizat in parteneriat cu Vodafone Romania si cu sprijinul George, Samsung, Nespresso, Mastercard, Bitdefender, Absolut, Enel, McDonald’s, Cora, Skoda, Maestro, MedLife, Answear, Oxygen, Siviero Maria si MTH Digital.
 
Despre companie:          

Evensys – agentie de organizare si planificare de evenimente online si offline, ce propune concepte creative si inedite, continut original si solutii tech avansate.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv