Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Pâine de casă cu nuci și branză

Dacă ar exista o definiție culinară a toamnei, sunt sigură că nucile, brânza și pâinea de casă nu ar avea cum să lipsească din ea. Vara am lăsat-o în urmă, chiar dacă temperaturile ridicate mențin încă parfumul de vacanță, iar aromele din bucătărie încep încet-încet să se schimbe.

paine-de-casa-cu-nuci-si-branza-9
Pâine de casă cu nuci și branză

Legumele și fructele rămân, evident, încă în prim plan, însă parcă nu mai există obsesia dietei obligatorii care să ne ‘pregătească’ de plajă. Revenim la meniul obișnuit din restul anului, forțați oarecum și de faptul că se apropie începutul școlii și copiii au nevoie să prindă ‘puteri’.

Și, cum am soluția perfectă în acest sens, m-am gândit ca, de data aceasta, să facem o excepție de la ‘rutina’ prăjiturilor de casă, în favoarea unei pâini de casă, cu nuci și brânză, cel puțin la fel de delicioase.

Rețeta ideală pentru un weekend de să te lingi pe degete! Poftă bună… după click!
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv