Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Patronul clubului Expirat: Îl închid, din 2003 am pus viaţa oamenilor în pericol

Andrei Șoşa, patronul clubului Expirat din Capitală, anunţă pe Facebook că închide prăvălia  după ce a conştientizat că şi el a pus în pericol viaţa oamenilor, aşa cum s-a întâmplat în Club colectiv. El explică modul cum se obține autorizația de funcționare de la primărie şi că a venit deja controlul ordonat de Ponta şi a plătit amendă 1.000 de lei “că mai aveam terasa deschisă (afară erau 8-10 grade)”.

Facebook andrei şoşa

Continuare:

” (…) Banii aștia sunt banii plățiti de fiecare care a băut o bere prin Expirat…

Am funcționat pe “propria răspunedere” de 14 ani…

Ne-a “tras cineva de urechi” în anii aștia?

Știu și văd că funcționarii statului stau pe salarii de 2 lei și ar trebui șă-și asume multe. Știți care e paradoxul – clădirea în care e Expiratul și Energiea este construită in 1913 ca o investiție privată de un doctor – Leonte Anastasievici. Este numele străzii pe care am parcat mașina la al 4-leal spital căutându-l pe Rugină – Spitalulul Municipal. Vă dați seama “câti bani făcea” un medic acum 100 de ani?

Știti cum se obține autorizația de funcționare de la primărie? Depui in ianuarie un teanc de acte, pe care oricum le ai – CUI, contract de închiriere, contract de gunoi, de dezinsectie, o taxă etc. Și prin aprilie se elibereză autorizația. Credeți-mă că un om cu 12 clase în maxim 20 minute poate să analizeze și sa dea o autorizație pe baza actelor cerute. Treabă de 20 minute în 4 luni…

Nimeni nu iși asuma responsabilități.

Și mă repet și mă pun în capul listei.

Vrem demisii și așa ar trebui să facă niște oameni normali la cap.

Încă nu conștientizâm conceptul de demisia de onoare.

Nu implică asumarea vinovăției, ci asumarea unui sistem în care ești și care nu funcționează cum trebuie, nu neapărat din vina ta. Dar în care, la un anumit dat nu a funcționat.

Eu îmi dau demisia.

Expirat-ul din București se închide.

De astazi nu mai pot să-mi asum vieți. Sau poate pot. Om vedea.

P.S. A venit mult anunțatul control de la ponta. 20 de uniforme de la Poliția locală. O singură domnișoară de la ISU. Luni dimineața, înainte să merg la Rugină o să trec să văd dacă am greșit în “declarația pe propria răspundre”. Eu zic că nu. Nu a murit/ sau nu a pățit nimeni nimic grav în acești ani.

Din partea poliţiei locale, după toate actele cerute am primit amenda 1.000 lei că mai aveam terasa deschisă (afară erau 8-10 grade). Principilul românesc al oricărei autorități că trebuie să dăm oricum amendă.

P.S.2 În sectorul 4 primarul zice că nu ştie și nu își poate asuma nicio vină. În sectorul 5, nu mai avem primar – cred că știți…

P.S.3 Din păcate statul este dușmanul “de clasă” al oricărui “mic/ mediu” comerciant. Ăla mare are lobby, noi suntem “mici/medii şpăgari”.

Pardon!!! Bre… Ar trebui să ne fie partener… dar asta e o altă discuție.

P.S. 999 Atâtea astea am vorbit atat de des cu Rugina pentru că am știut/ văzut/ criticat/ dezbătut degeaba la un șpritț…”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv