Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Pentru prima dată, Israel are pavilion național la un eveniment într-o țară arabă: Dubai Expo

Pentru prima dată în istorie, Israel are un pavilion național la un eveniment într-o țară arabă: Duvbai Expo 2020, ce se desfășoară de la 1 octombrie până în 31 martie 2022.

Întregul concept de design pornește de la ideea diferențelor, dar și elementelor comune dintre culturile israeliană și arabă.

Pavilionul israelian a fost gândit sub deviza Conectăm gânduri – Creăm viitorul, cu o siglă în ebraică și arabă, și prezintă un design inspirat de dunele din deșert comune atât Israelului, cât și statelor din Golf. Pavilionul, care nu are părți laterale sau bariere, înseamnă deschidere și ospitalitate. Toate acestea reflectă ideea puterii viitorului de a ne conecta și de a crea un viitor mai bun pentru umanitate prin unirea forțelor, prin deschidere și creativitate. 

Tema secundară, Oportunitate, Mobilitate și Durabilitate, permite Israelului să-și prezinte capacitățile într-o varietate de domenii diferite, cum ar fi agricultura, securitatea cibernetică, echipamentele medicale, tehnologia apei și multe altele.

Ministrul turismului din Israel, Yoel Razvozov: „Pacea ne permite să creăm o nouă realitate în Orientul Mijlociu care să aducă prosperitate, securitate și stabilitate tuturor. Credem că, pentru a ajunge la o zi de mâine mai bună, ar trebui să alegem acțiuni practice și pozitive astăzi. Sunt încântat să invit pe fiecare dintre voi și pe fiecare vizitator, participant și gazdă la această expoziție să vină să ne viziteze țara. ”

Comisarul general al pavilionului EXPO 2020 al Israelului, Elazar Cohen: „ Am visat ani de zile despre acest moment istoric și aș dori să mulțumesc guvernului Israelului și guvernului EAU pentru că acest vis s-a împlinit. Există multe lucruri care ne despart, dar provocările comune cu care ne confruntăm și speranța unui viitor mai bun – sunt lucrurile care ne unesc. Împreună putem face viitorul nostru – și viitorul copiilor noștri – mai bun și mai prosper. Și așa vom face!”.

Peste 15 milioane de oameni sunt așteptați să viziteze pavilionul israelian în timpul Dubai Expo 2020, iar autoritățile au pregătit evenimente și activări zilnice pentru vizitatori.

În fiecare zi în programul Pavilionul Israelian au loc o varietate de evenimente, seminarii și întâlniri de afaceri în domeniile transportului inteligent, agriculturii, apei, fintech, medicină, știință, inteligența artificială, sănătate, protecție cibernetică, energie regenerabilă, turism, durabilitate, economie socială și altele. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv